Menu

U 11 drengene til Øens holdcup 2018

image
15. november 2018 kl. 09:40

Christian Hjerpsted som er træner for U11 drengene i Dianalund havde arrangeret fodboldtur som et tilbud til U11 drengene.

For tredje år i træk deltog U11 drengene til Øens holdcup som er et træningsstævne på Fyn der er arrangeret af Odense boldklub. Denne gang gæstede de byen Ullerslev.

Fredag d 12 oktober drog 12 glade fodboldspillere afsted mod Fyn sammen med deres træner, forældre og søskende hvor der ventede dem en weekend spækket med fodbold og socialt sammenværd.

Værtsklubben i Ullerslev havde stillet en hel gymnastiksal til rådighed udelukkende til deltagerne fra Dianalund, og det siger lidt om antallet af medrejsende.

Som forældre var det en fantastisk oplevelse, at se hvordan drengene opretholder gode venskaber både ved tabte og vundne kampe. Drengene er meget omsorgsfulde for hinanden. Hele weekenden blev der spillet nogle intense fodboldkampe som kostede blod, sved og tåre Hvor drengene bla. Spillede imod Hobro, Esbjerg og Horsens, som gav endnu mere god erfaring i rygsækken.

Dianalund drengene blev hurtigt kendt i Ullerslev da deres færden i området var med dejligt højt humør og musik.

Tilskuerantallet var stort i alle kampene da både søskende, forældre, bedsteforældre, onkler og kusiner stod trofast på sidelinjen og heppede når Dianalund U11 gik på banen.

Forældrene vil gerne sige stor tak til Christian Hjerpsted for han store engagement og at det igen lykkedes med en god fællesskabs oplevelse for drengene.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies til statistikformål og for at give dig den bedste online oplevelse. Ved at bruge denne side accepterer du vores cookiepolitik.